KEK
Fillimi / Institucionet / Shtrohet me kubëza oborri i SHFMU ,,Ilaz Thaçi” në Hanin e Elezit

Shtrohet me kubëza oborri i SHFMU ,,Ilaz Thaçi” në Hanin e Elezit

Në SHFMU ,,Ilaz Thaçi” në Hanin e Elezit, realizohet projekti i mbështetur nga komuna në shtrimin e oborrit me kubëza si dhe rregullimin e shkallëve, po pritet që të realizohen edhe projekte tjera të cilat e bëjnë shkollën me një ambient të dashur e të bukur. Pos, investimeve nga komuna e hanit të Elezit, shkollën vazhdojnë ta mbështesin edhe donatorë siç është kompania SHARRCEM, e cila solli uniforma pune për punonjësit teknik.

Kontrolloni gjithashtu

SHFM ,,Maxhun Çekaj’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Komuna e Deçanit në vazhdimësi është duke bërë përpjekje që të krijoj kushte të mira ...