Fillimi / Institucionet / Shtyhet seanca e Kuvendit Komunal të Skenderajt e datës 31 mars

Shtyhet seanca e Kuvendit Komunal të Skenderajt e datës 31 mars

Seanca e tretë për këtë vit e Kuvendit Komunal të Skenderajt, e paraparë të mbahet më datën 31 mars është shtyer deri në afat të pacaktuar për shkak të parandalimit të përhapjes së virusit COVID-19.

Për datën e kësaj seance, Komuna e Skenderajt do të njoftojë më kohë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...