KEK
Fillimi / Lajmet / Shukri Buja: Ratifikimi i demarkacionit me Malin e Zi është i nevojshëm
Shukri Buja: Qeveria duhet të shkojë në shtëpi, e Isa në pension

Shukri Buja: Ratifikimi i demarkacionit me Malin e Zi është i nevojshëm

Deputeti i PDK-së, Shukri Buja, ka thënë se për ratifikimin e demarkacionit me Malin e Zi është i nevojshëm konsensusi politik ndërmjet pozitës dhe opozitës. Në një intervistë për ‘Epokën e re”, ka vlerësuar se një konsensus i tillë është i mundshëm, sidomos me Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës dhe me Nismën për Kosovën. Buja ka thënë se ky konsensus do ta nënkuptonte krijimin e një komisioni të përbashkët parlamentar, i cili do të përbëhej nga ekspertë dhe i cili do ta rishikonte tërë procesin e demarkacionit. Buja ka folur edhe për mundësinë e zgjedhjeve të parakohshme, duke thënë se ato janë të favorshme për PDK-në.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...