KEK
Fillimi / Lajmet / Parlamenti i Holandës, miratoi një mocion ku i kërkon qeverisë të mos pranojë hapjen e negociatave me Shqipërinë
Sipas Holandës ende ka nevojë që Shqipëria t'i përmbush kriteret e vendosura për pranimin në BE

Parlamenti i Holandës, miratoi një mocion ku i kërkon qeverisë të mos pranojë hapjen e negociatave me Shqipërinë

Parlamenti i Holandës, më 12 qershor, miratoi një mocion ku i kërkon qeverisë të mos pranojë hapjen e negociatave me Shqipërinë. Një vendim nga Këshilli i Çështjeve të Përgjithshme, që në datën 18 qershor të hapen negociatat e pranimit do të ishte i parakohshëm. Holanda i del në mbrojtje opozitës së djathtë në Shqipëri, me qëllim të destabilizimit të vendit. Të kujtojmë me këtë rast urrejtjen mbi baza fetare, që e shpreh ky shtet dhe kjo më si mirë faktohet me rastin e Masakrës së Srebrenicës, në verë të vitit 1995, në Bosnje, kur ata fillimisht kishin lejur grumbullimin e popullatës së ikur nga zonat e luftës, duke iu premtuar siguri, po pastaj kishin lejuar forcat e Mlladiqit dhe Karaxhiqit të vrisnin në mënyrën më barbare 8.000 boshnjakë-myslimanë. Holanda, Austria, Gjermani dhe Hungaria janë shtetet që nuk pranojnë integrimin e shqiptarëve në Evropë, për shkak të besimit të tyre fetar, pavarësisht se shqiptarët janë populli me tolerancën dhe harmoninë më të shprehur fetare, si asnjë popull tjetër në botë.

Kontrolloni gjithashtu

Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, ka pritur sot në takim komandantin e KFOR-it, gjeneralmajorin Franco Federici

Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, ka pritur sot në takim komandantin e KFOR-it, gjeneralmajorin Franco Federici

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava, ka pritur sot në takim komandantin ...