KEK
Fillimi / Institucionet / Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit një person kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa gjashtë të tjerë janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit një person kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa gjashtë të tjerë janë shëruar plotësisht

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit një person kanë rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa gjashtë të tjerë janë shëruar plotësisht. Deri më sot, në komunën e Deçanit janë të identifikuara 447 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 311 të shëruar plotësisht, 14 kanë humbur jetën dhe 122 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaske

#PastroDuart

#MbajDistanc

Kontrolloni gjithashtu

MBLEDHJA E RADHËS E SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur mbledhjen e radhës për të diskutuar gjendjen ...