Qeveria e miraton Projekt-Kodin e Procedurës Penale që mundëson gjykimin në mungesë edhe të krimeve të luftës

Sot në Zvicër me një tubim shënohet Dita e Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve në Kosovë

Sot në Zvicër shënohet Dita e Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve në Kosovë. Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur” mban tubim kushtuar viktimave të gjenocidit. Ky aktivitet zhvillohet në 21 vjetorin e Masakrës së Reçakut të kryer nga forcat serbe dhe në njëvjetorin e miratimit të rezolutës nga Kuvendi i Kosovës, ku 15 janari shpallet “Dita e Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve në Kosovë”.= Tubimi mbahet në GZ Oerlikon Gubelstarsse 10 në Zurich, në orën 19:00.

Kontrolloni gjithashtu

Deri më tani janë vrarë 3 sulmues të Policisë së Kosovës

Ka arritur në 3 numri i kriminelëve të vrarë që kanë nisur sot sulmin e …