Prokuroria hodhi poshtë kallëzimin penal të ngritur ndaj drejtorit të DUPH-së, në Prizren, Beni Kizolli

Sot qytetarët e Gjakovës do të dorëzojnë nëntë të padi ndaj serbëve për krime të luftës të kryera në këtë qytet

Zyra për mbledhjen dhe dokumentimin e dokumenteve të krimeve të luftës në Komunën e Gjakovës gjatë periudhës 1998-1999, sot do të dorëzojë kontigjentin e nëntë të padive të bëra nga qytetarët e kësaj komune, ndaj serbëve të dyshuarve për krime lufte. Bashkangjitur padive të qytetarëve, do të dorëzohen dëshmitë dhe dokumentet e gjetura të policisë dhe ushtrisë serbe, të cilët kanë operuar në këtë Komunë. Dorëzimi i padive dhe dokumenteve do të bëhet në Prokurorinë Speciale në Prishtinë, Departamenti për Krime Lufte, në ora 13:00.

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit për një armëpushim të menjëhershëm 6-javor

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit palestinez të …