KEK
Fillimi / Lajmet / Specialistët stomatologë të papunë, kanë protestuar para Ministrisë së Shëndetësisë kërkojnë të punësohen
Specialistët stomatologë të papunë, kanë protestuar para Ministrisë së Shëndetësisë kërkojnë të punësohen

Specialistët stomatologë të papunë, kanë protestuar para Ministrisë së Shëndetësisë kërkojnë të punësohen

Specialistët stomatologë të papunë, kanë protestuar para Ministrisë së Shëndetësisë Ata kanë kërkuar që të mbahet premtimi për punësimin e tyre. Sipas tyre, moszgjidhja e kësaj çështjeje ka bërë që shumë prej këtyre stomatologëve të largohen nga Kosova. Gjithashtu, ata kanë kërkuar që të takohen edhe me ministrin në detyrë, Uran Ismajli, ku nga ky i fundit kishin marrë premtime për ndryshimin e Udhëzimit Administrativ që u pamundëson të punojnë si specialistë. Mirjeta Berisha, specialiste e papunë, ka thënë se pret nga ministri që të reflektojë pozitivisht ndaj kërkesave të tyre. “Ne kemi protestuar disa herë në takime të mëparshme me ministrin kemi pasur premtime se do të bëhet ndryshimi i një udhëzimi administrativ, i cili nuk na ka lejuar neve përfshirjen në institucione publike shëndetësore, mirëpo nuk kemi ndonjë rezultat”, ka thënë ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Vetëvendosje dhe LDK nuk e votuan projektligjin për mbrojtjen e vlerave të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Vetëvendosje dhe LDK nuk e votuan projektligjin për mbrojtjen e vlerave të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje dhe ata të Lidhjes Demokratike të Kosovës nuk votuan sot për ...