Avokat, Tahir Rrecaj

Tahir Rrecaj: Azem Syla nuk është pjesë e përgjimeve

Për arrestimit të një grupi, për sikur thuhet krim të  organizuar në lidhje me prona, ku përfshihet edhe deputeti i PDK-së,  Azem Syla dhe ish-kryetari i Gjykatës Themelore të Prishtinës.  Avokati, Tahir Rrecaj deklaron se është në dijeni të përgjimeve, deklaratave dhe dokumenteve që janë marrë nga  Gjykata Themelore e Prishtinës. Azem Syla  nuk është pjesë e përgjimeve. Dikush nga 50 të kërkuarit është përgjuar, por  nuk e dimë përmbajtjen e përgjimeve dhe SMS-ve. Nuk mund të them se Azem Syla është pjesë e përgjimeve, ka saktësuar Rrecaj. Ai gjithashtu ka thënë se nuk është vetëm Azem Syla udhëheqës i grupit sipas dokumenteve të Prokurorisë. Asnjëri nga të arrestuarit nuk është serb, ka sqaruar mes tjerash avokati, Rrecaj.

Kontrolloni gjithashtu

Brenda mureve të Kishës Katolike në Francë është abuzuar seksualisht me 216 mijë të mitur që nga viti 1950

Qeveria e Spanjës miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual të Kishës Katolike

Qeveria spanjolle miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual në Kishën Katolike. …