tv dielli
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / Të enjten organizohet panairi humanitar me ushqime tradicionale në Malishevë

Të enjten organizohet panairi humanitar me ushqime tradicionale në Malishevë

 Kuvendi i të Rinjve të Malishevës njofton të gjithë qytetarët e Komunës së Malishevës dhe më gjerë, se më datë 20.10.2016, ditë e enjte nga ora 11:30 në parkun e qytetit të Malishevës do të mbahet panairi humanitar, me ushqime tradicionale, ku do të ekspozohen gatimet nga anëtarët e Kuvendit të të Rinjve të Malishevës. Ftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Malishevës dhe më gjerë, të marrin pjesë në këtë panair dhe të ekspozojnë gatimet tona tradicionale, si dhe të blejnë këto gatime. Po ashtu ftohen të gjitha bizneset e Komunës së Malishevës që të bashkëngjiten dhe ta mbështesin këtë panair.

Mjetet të cilat do të mblidhen nga ky panair do të dedikohen për familjet në nevojë.

Kontrolloni gjithashtu

Dëshmorët e fshati Baballoq janë dekoruar me Urdhrin ,,Heroi i Kombit”   

Me Urdhrin ,,Heroi i Kombit”, me një ceremoni të veçantë, janë dekoruar të gjithë dëshmorët ...