Të hënën fillon aktiviteti për dezinsektimin selektiv të zonave endemike

Të hënën me datë 22.05.2017, do të filloj dezinsektimi selektiv i zonave endemike në Komunën e Malishevës. Aktiviteti i dezinsektimit selektiv është i paraparë me Planin strategjik për parandalimin dhe luftimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo.

Ky njoftim, shërben edhe për bletarët të cilët duhet të kenë kujdes të shtuar ndaj bletëve gjatë ditëve kur bëhet dezinsektimi selektiv.

Dezinsektimi selektiv fillon në këto fshatra:

Me datë 22.05.2017, në fshatin Senik,

Me datë 23 dhe 24.05.2017, në fshatin Carrallukë.

Për fshatrat tjera do të ketë njoftim të ri në kohë reale.

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON DREJTORËT E SHKOLLAVE TË KOMUNËS SË RAHOVECIT

Sot, në shoqërimin e Drejtorit të Arsimit dhe stafit të DKA-së, kryetari Latifi takoi drejtorët …