vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Thaçi dhe Stoltenberg pjesëmarrës në dy panele ku do të diskutohet për tema që lidhen me sigurinë globale
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë sot mbajti takimin e rregullt të fundvitit me donatorë për punën dhe mbështetjen që i është bërë kësaj 

Thaçi dhe Stoltenberg pjesëmarrës në dy panele ku do të diskutohet për tema që lidhen me sigurinë globale

Forumi Ndërkombëtarë për Siguri “Halifax” ka paralajmëruar dy folësit kryesor të këtij takimi që ka bërë bashkë mbi 300 përfaqësues të 70 shteteve të ndryshime të botës. Hashim Thaçi dhe Jens Stoltenberg do të jenë në dy panele, ku do të diskutohet për tema të ndryshme, që ndërlidhen me sigurinë globale. Në kuadër të forumit, kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi do të zhvillojë takime të ndryshme me përfaqësues të Kanadasë, të NATO-s dhe shteteve pjesëmarrëse në këtë forum. Forumi Ndërkombëtarë për Siguri në Halifax është i njohur si një ngjarje vjetore, e cila krijon hapësirë për vendimmarrësit që të gjejnë bashkërisht zgjidhje për çështje të vështira, sidomos ato që kanë të bëjnë me sigurinë globale.

Kontrolloni gjithashtu

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Sot në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”  në Lypjan, është përuruar libri: “Januz Bajçica me ...