tv dielli
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / U mbajt Orë letrare në shënim të 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

U mbajt Orë letrare në shënim të 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Në vazhdën e aktiviteteve që po mbahen në shënimin e 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, nën organizimin e Drejtorisë për Kulturë, Rini e Sport të komunës s Vitisë, posaçërisht sektorit për kulturë, është mbajtur ora letrare e nxënësve të Gjimnazit “Kuvendi i Lezhës”. Nxënësit pjesëmarrës të kësaj ore letrare, i përshëndetën drejtoresha për Arsim Fatbardha Emini dhe drejtori i Gjimnazit “Kuvendi i Lezhës” Mustafë Tafa. Në këtë ngjarje kulturore, nxënësit u paraqitën me poezi dhe ese, ndërkohë që u vlerësuan nga juria e përbërë nga profesorë të kësaj shkolle. Si poezi më e mirë, u vlerësua ajo nxënëses Shkurte Sylejmani, që iu kushtua luftëtarit të Koshares. Ndërkaq eseja më e mirë ajo e Rina Ahmetit, kushtuar bulizmit. Juria ka vlerësuar gjithashtu edhe esen e shkruar në gjuhën angleze të Erza Shabanit. Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit gjithashtu ka nderuar me mirënjohje gjithë nxënësit pjesmarrës të kësaj Ore Letrare.

Kontrolloni gjithashtu

Shell Kosova dhe UNFPA ndihmojnë Malishevën në këtë periudhë të karantinës

Rrjeti i pompave të derivateve “Shell Kosova” ka sjellë në Malishevë, përkatësisht ja ka dorëzuar ...