Vota

Ubo Consulting: Nëse zgjedhjet do të mbaheshin të dielën 48 % e qytetarëve të Kosovës do të votonin

Në një sondazh të publikuar nga Ubo Cosulting, nëse  zgjedhjet do të mbaheshin të dielën, del se  48 % e qytetarëve të Kosovës do të merrnin pjesë në votime. Në një sondazh të realizuar këtë muaj, 24.1 % e qytetarëve kanë thënë se do të votojnë për Partinë Demokratike të Kosovës, ndërkaq 23.3 % e tyre, kanë thënë se do të votojnë për Lëvizjen Vetëvendosje, kurse LDK ka dalë e treta me 19.7 %. Papunësia, luftimi i korrupsionit dhe zhvillimi ekonomik, janë tri prioritetet kryesore që sipas qytetarëve, partitë politike duhet të fokusohen gjatë përpilimit të programeve zgjedhore për zgjedhjet e ardhshme.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …