Vaksina kundër gripit sezonal arrin edhe në Rahovec

Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale në Rahovec, njofton qytetarët e Komunës së Rahovecit që ka arritur vaksina kundër gripit sezonal dhe nga data 01.12.2020 do të fillojë Vaksinimi kundër gripit sezonal në QKMF-në në Rahovec si dhe në të gjitha QKMF-të.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen”

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi …