tv dielli
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Valdete Daka: Shpallja e rezultateve do të bëhet pasi të përfundojë rinumërimi i kutive të votimit
Daka

Valdete Daka: Shpallja e rezultateve do të bëhet pasi të përfundojë rinumërimi i kutive të votimit

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, ka thënë se shpallja e rezultateve do të bëhet pasi të përfundojë rinumërimi i kutive të votimit, rinumërimit të votave me kusht, votave që kanë ardhur përmes postës dhe votave të personave me nevoja të veçanta. Po ashtu, Daka tha se rezultatet do të dalin pas përfundimit të të gjitha procedurave ligjore në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve. “Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akoma nuk ka shpallur rezultate përfundimtare dhe akoma nuk jemi në proces të certifikimit të tyre, pasi kjo do të bëhet vetëm pasi që të përfundojnë rinumërimet të kutive të votimit, pas rinumërimit të votave me kusht, votave që kanë ardhur përmes postës dhe votave të personave me nevoja të veçanta, gjithashtu, edhe pas përfundimit të gjitha procedurave ligjore në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve. Ne jemi duke punuar maksimalisht që këtë proces ta përmbyllim sa më shpejt që është e mundur, pra këto ditë kanë qarkulluar nëpër media lista të ndryshme të deputetëve, të emrave, këto janë vetëm ato të cilat janë publikuar nga mediat, jo nga KQZ-ja, atëherë kur publikohen nga KQZ-ja me siguri që do t’i keni ato”, tha ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Henry Kissinger: Koronavirusi mund të shkaktojë një “katastrofë ekonomike” që mund të zgjasë për breza të tërë

Henry Kissinger: Koronavirusi mund të shkaktojë “katastrofë ekonomike” që mund të zgjasë për breza të tërë

Ish-sekretari amerikan i shtetit Henry Kissinger ka paralajmëruar se koronavirusi mund të shkaktojë një “katastrofë ...