Vazhdohet me sanimin dhe rivitalizimin e rrugëve në lokalitetet e komunës së Vitisë

Projekti i sanimit dhe rivitalizimit të rrugës “Sylejman Aga”në Pozheran , është në realizim e sipër dhe punimet në këtë rrugë, nga afër i ka përcjellë edhe kryetari i Komunës Sokol Haliti. Ai me këtë rast, ka ritheksuar se Institucionet Komunale po vazhdojnë me përkushtim në rivitalizimin e infrastrukturës rrugore nëpër fshatrat e kësaj komune, ndërkohë ka përmendur edhe projektet e shumta që janë duke u realizuar që lidhin lokalitetet mes vete. Rruga që është asfaltuar sot është degëzim nga rruga kryesore dhe që shpie tek xhamia e Pozheranit.

Kontrolloni gjithashtu

Smajl Latifi: PANDELI MAJKO – QYTETAR NDERI I RAHOVECIT

Rahoveci, sot, kremton një ndër ditët më të gëzueshme në historinë tonë më të re, …