U mbajt mbledhja e II – të  e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës

Mbledhja u kryesua nga Kryesuesi i Kuvendit, z. Hajdar Sutaj, i pranishëm ishte Kryetari i Komunës së Deçanit, z. Bashkim Ramosaj, nënkryetari i komunës, z. Sami Cacaj, anëtarët e Kuvendit, drejtorë të Drejtorive Komunale, zyrtarë komunal. Për rend dite ishte propozuar kjo pikë:  1. Shqyrtimi i Propozimit të Kryetarit të Komunës, z. Bashkim Ramosaj dhe marrja e Vendimit për shpalljen e “Qytetar Nderi” i Komunës së Deçanit, Dr. Mentor Petrela. Me 20 vota për, u miratua Vendimi për shpalljen “Qytetar Nderi” i Komunës së Depanit, Dr. Mentor Petrela.

Kontrolloni gjithashtu

Smajl Latifi: PANDELI MAJKO – QYTETAR NDERI I RAHOVECIT

Rahoveci, sot, kremton një ndër ditët më të gëzueshme në historinë tonë më të re, …