Amerika i ndalon të gjitha importet e naftës së papërpunuar nga Rusia

Vendimi i paralajmëruar i vendeve të OPEC-ut, mund të shkaktoj rritje të çmimit të naftës

Vendet e OPEC-ut, ku bëjnë pjesëArabia Saudite, Rusia, Kuvajti, Omani dhe Algjeria, kanë paralajmëruar se do ta reduktojnë prodhimin e naftës dhe derivateve të saj. Ato kanë thënë se ky vendim do të merren në muajt në vijim. Gjatë takimin të fundit në mes tyre, Arabia Saudite dhe Rusia kanë paralajmëruar se ato do ta zvogëlojnë nxjerrjen e naftës për dy milion fuçi  në ditë. Edhe vendet tjera kanë dhënë shenja se do ta ulin sasinë e nxjerrjes së naftës por jo në këtë masë por më pak. Njohësit e kësaj fushe kanë thënë se ky vendim për zvogëlimin e nxjerrjes së sasisë së naftës do të ndikon në rritjen e çmimit në muajt në vijim.

Kontrolloni gjithashtu

29 vjet nga bashkimi i Gjermanisë që kishte synim që dy pjesët e vendit të jenë të zhvilluara në të njëjtën masë

Qeveria gjermane ka mohuar në mënyrë kategorike pretendimet e Kremlinit se Berlini po planifikon luftë me Rusinë

Qeveria e Gjermanisë  ka hedhur poshtë pretendimet e Kremlinit se Berlini po planifikon luftë me …