KEK
Fillimi / Lajmet / Vetëm një demarkacion i drejtë mundëson liberalizim të shpejtë të vizave për qytetarët e Kosovës
Aida Dërguti

Vetëm një demarkacion i drejtë mundëson liberalizim të shpejtë të vizave për qytetarët e Kosovës

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje!, Aida Dërguti, e ka vlerësuar të paefektshme hartimin një deklarate nga Kuvendi për çështjen e liberalizimit të vizave. Ajo ka thënë për mediet se një deklaratë e tillë e Kuvendit të Kosovës nuk e ka ndikimin e duhur për t’ia ndryshuar mendjen Bashkimit Evropian. “Ne e kemi konsideruar këtë kriter që nga fillimi të padrejtë dhe e mirëpresim heqjen e këtij kriteri. Mendojmë se Qeveria nuk ka ndërmarrë asgjë për këtë. Ne mendojmë se do të duhej të ndodhte kjo, siç e lëmë të nënkuptohet edhe në pesë pikat e propozuara nga Visar Ymeri. Me gjasë do të ketë një takim të ri të Komisionit për Punë të Jashtme. Aty do të marrë pjesë një përfaqësues yni dhe do ta japim vlerësimin, vërejtjet dhe sugjerimet tona për deklaratë. Vetëm një demarkacion i drejtë mundëson liberalizim të shpejtë të vizave për qytetarët e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli gjatë takimit me të rinjtë në Kaçanik, ka thënë se ...