Xhevat Bislimi dhe Bajram Ajeti iu bashkuan Vetëvendosjes

Xhevat Bislimi dhe Bajram Ajeti iu bashkuan Vetëvendosjes

Lëvizja Vetëvendosje ka bërë të ditur se  sot kësaj partie iu kanë bashkuar dy nga ish-anëtarët e Kryesisë Qendrore të Nismës për Kosovën,  Xhevat Bislimi dhe Bajram Ajeti. Rreth VETËVENDOSJE!-s, që është konstantja e përpjekjes së sinqertë për ndryshim, po mblidhen të gjithë ata që e kanë zgjedhur këtë përpjekje, në vend të interesit privat, thuhet në një njoftim të kësaj partie. Xhevat Bislimi dhe Bajram Ajeti gjatë një kohe kanë qenë anëtarë të PDK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …