Fillimi / Njoftime / Zeqir Bekolli: Nesër drejtuesit e gazetës “Rilindja” mbajnë konferencë për media
Gazeta Rilindja

Zeqir Bekolli: Nesër drejtuesit e gazetës “Rilindja” mbajnë konferencë për media

Të martën, më 14 shtator 2021 në orën 12:00 drejtuesit e gazetës “Rilindja” do të mbajnë konferencë për media, ku do të flitet për 20 për qindëshin dhe mosnjohjen e stazhit për punën e bërë në gazetën “Rilindja”/”Bujku” nga institucionet e Republikës së Kosovës. Ftohen mediat ta përcjellin këtë konferencë!

Kontrolloni gjithashtu

Jahe Baleci

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, njoftoi vdekjen e bashkëluftëtarit të tij nga fshati Grabanicë e Klinës, Jahë Baleci

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka njoftuar për vdekjen e bashkëluftëtarit të tij nga fshati ...