Zëvendës-ministri i Jashtëm i Kosovës, Valon Murtezaj, po qëndron për vizitë në Amerikë

Zëvendës-ministri i Jashtëm i Kosovës, Valon Murtezaj, po qëndron për vizitë në Amerikë

Gjatë qëndrimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Zëvendës-ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj,  është pritur në Uashington nga zyrtarë të lartë të Departamentit Amerikan të Shtetit. Me këtë rast, zëvendësministri Murtezaj, i shoqëruar nga ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara, Vlora Ҫitaku, ka takuar ish-ambasadoren, Tracey Ann Jacobson dhe Matthew Palmer, drejtor i zyrës për çështje të Evropës Qendrore dhe Jugore. Duke falënderuar Shtetet e Bashkuara të Amerikë  për përkrahjen e vazhdueshme, zëvendësministri Murtezaj i ka njoftuar zyrtarët amerikanë për progresin, sfidat dhe zhvillimet e gjithëmbarshme në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …