leoni

Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj po qëndron për vizitë zyrtare në Shqipëri

Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj po qëndron për vizitë zyrtare në Shqipëri

Zëvendësministri i Drejtësisë, Lirak Çelaj po qëndron për vizitë zyrtare në Shqipëri, ku është pritur nga homologu i tij zëvendësministri i Drejtësisë z. Eridian Salianji. Çelaj, së bashku me Drejtorin e Shërbimit Sprovues të Kosovës janë duke qëndruar në një vizitë zyrtare në Republikën e Shqipërisë në kuadër të shkëmbimit të eksperiencave në fushën e sistemit të ekzekutimit të sanksioneve penale dhe në veçanti të masave alternative. Gjatë këtij takimi të dy zëvendësministrat diskutuan për mundësit e unifikimit të Shërbimit Sprovues në mes të dy vendeve, në mënyrë që të lehtësohen procedurat sa i përket aplikimit të këtij shërbimi në të dy vendet.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …