leoni

Sela: Shqiptarët vazhdojnë të jenë të margjinalizuar në Maqedoni, edhe me qeverinë e re

Zijadin Sela akuzon kryetarin e Kosovës, Hashim Thaçi, për “interferim” në zgjedhjet që do të mbahen në Maqedoni

Kryetari i Lëvizjes “Reforma-PDSH”, Zijadin Sela ka akuzuar kryetarin e Kosovës, Hashim Thaçi, i cili sipas është duke interferuar në zgjedhjet që do të mbahen në Maqedoni. Sela gjatë prezantimit të platformës së “Aleancës për Shqiptarët”, ka thënë se edhe BDI ashtu edhe PDSH janë përgjegjëse për gjendjen e rëndë të shqiptarëve në Maqedoni. Ai në intervistën për TV Dukagjinin ai ka folur edhe për raportet që ka me liderët politikë në Kosovë dhe në Shqipëri.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …