KEK
Fillimi / Lajmet / Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë kërkon që emërimi i noterëve të rinj të bëhet nga Qeveria e re
Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë kërkon që emërimi i noterëve të rinj të bëhet nga Qeveria e re

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë kërkon që emërimi i noterëve të rinj të bëhet nga Qeveria e re

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, ka kërkuar që emërimi i noterëve të rinj të bëhet nga Qeveria e re. Zyra e BE-së, ka lëshuar një deklaratë për media, ku ka theksuar se procesi i përzgjedhjes dhe emërimit të rregullt the të ligjshëm të noterëve është thelbësor për të nxitur besimin që shoqëria i jep individëve që luajnë këtë rol të përgjegjshëm. “Ky proces duhet të jetë i lirë nga çdo pretendim i parregullsisë, i vërtetë ose i perceptuar”, thuhet në deklaratën e Zyrës së BE-së. Më tej në deklaratë thuhet se “ne u bëjmë thirrje autoriteteve në largim të Kosovës që të përmbahen nga emërimet e ndonjë noteri pasi besojmë fuqimisht se vendimi në këtë drejtim duhet t’i lihet qeverisë së re”.

Kontrolloni gjithashtu

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Menjëherë pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit është hapur Korporata Zhvillimore dhe ...