leoni

Enver Hoxhaj

Zyrtar të lartë të BE-së i kanë dërguar letra ministrit Enver Hoxhaj

Zyrtar të lartë të Bashkimit Evropian i kanë dërguar letra ministrit në detyrë të Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj. Në letrën e shefes për Politikë të Jashtme të Bashkimit Evropian, Frederika Mogerini, thuhet se se ajo ofron mbështetjen e saj për Kosovën në rrugën drejt BE dhe se e ardhmja e Kosovës dhe Ballkanit është në Bashkimin Evropian. Edhe në letrën e komisionerit të BE-së për Zgjerim dhe Fqinjësi të Mirë, Johanes Hahn thuhet se e ardhmja e Kosovës dhe Ballkanit është në Bashkimin Evropian dhe se do të angazhohet pa u ndal për realizimin e këtij objektivi.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

Më 12 prill të vitit 1999 në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë rënë dëshmorët:

Më 12 prill të vitit  1999  në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës …