vala – old
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / KPMM organizon Konferencën Ndërkombëtare “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri”
KPMM organizon Konferencën Ndërkombëtare “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri”

KPMM organizon Konferencën Ndërkombëtare “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri”

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale organizon Konferencën Ndërkombëtare “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri” SHQIPËRI”. Dita e parë: 1. Procedurat ligjore për licencimin e aktiviteteve minerare. 2. Prezantimi i Zonave me Interes të Veçantë të shpallura nga Qeveria. 3. Prezantimi Minierave për Investime Strategjike. 4. Prezantimi i Potencialeve të ndërmarrjes Trepça. Dita e dytë: Vizitë në minierat e Kosovës kjo Konferencë dy ditore do të mbahet me 16 dhe 17 maj 2018, në Prishtinë, Emerald Hotel.

Kontrolloni gjithashtu

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga nga forcat ushtarake e policore serbe

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga forcat ushtarake e policore serbe

Me rastin e shënimit të 19-vjetorit të masakrës së Dubravës, sot (e martë) nga ora ...