driloni com
muqa 900
rkl vala loja shperblyese
vipa
melodia 10 vjet shtet
Fillimi / Lajmet / Oda Afarizmit të Kosovës organizon tryezën me prodhuesit e miellit në Kosovë
OAK: Mos harmonizimi i ligjeve pengesë për zhvillimin e biznesit në sektorin minerar

Oda Afarizmit të Kosovës organizon tryezën me prodhuesit e miellit në Kosovë

Oda Afarizmit të Kosovës sot organizon takim të përbashkët me prodhuesit e miellit në Kosovë. Takimi është projektuar për të identifikuar dhe artikuluar pengesat e të bërit biznes për prodhuesit e miellit. Kosova është vendi i 76-të në botë që bënë pasurimin e miellit me acid folik dhe hekur, çka ndikon shumë në ruajtjen e shëndetit publik dhe parandalimin e sëmundjeve të ndryshme. Takimi do të fokusohet në sfidat me të cilat po përballet prodhuesi i miellit, sidomos në pasurimin e miellit me acid folik dhe hekur dhe  sfidave që ka ky sektor që të punoj gjatë gjithë vitit. Të ftuar do të jenë prodhuesit e miellit  në Kosovë, Vesel Krasniqi – Zv. ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, dhe Bashkim Zejnullahu  – kryetar i Shoqatës së mullisëve të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Haxhiu: LDK i përshëndet veprimet antikombëtare dhe i kundërshton deklaratat që çojnë drejtë bashkimit kombëtar

Haxhiu: LDK i përshëndet veprimet antikombëtare dhe i kundërshton deklaratat për bashkimin kombëtar

Pas deklaratës së Avdullah Hotit të LDK-së, kundër  kryeministrit shqiptar lidhur me idenë e propozuar ...