vala – old
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Oficerë të Kursit të Lartë të Republikës së Shqipërisë vizituan Forcën e Sigurisë së Kosovës
Oficerë të Kursit të Lartë të Republikës së Shqipërisë vizituan Forcën e Sigurisë së Kosovës

Oficerë të Kursit të Lartë të Republikës së Shqipërisë vizituan Forcën e Sigurisë së Kosovës

Në ambientet e Ministrisë për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe në Komandën e Forcave Tokësore, sot për një vizitë pune, bazuar në programin mësimor dhe planin e aktiviteteve për “Kursin e Lartë të Oficerit” qëndruan kursantët e Kursit të Lartë të Akademisë së Mbrojtjes të Republikës së Shqipërisë. Delegacioni i kursantëve, fillimisht vizitoi Komandën e Forcave Tokësore ku u pritën nga komandanti i saj, gjeneral brigade Enver Cikaqi, i cili me këtë rast, i ka përshëndetur kursantët për vizitën mësimore dhe njëherësh i ka njoftuar me të arriturat e përgjithshme të Komandës së Forcave Tokësore.

Kontrolloni gjithashtu

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga nga forcat ushtarake e policore serbe

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga forcat ushtarake e policore serbe

Me rastin e shënimit të 19-vjetorit të masakrës së Dubravës, sot (e martë) nga ora ...