Florina Rrahmani: Përkujtohet Heroi Agron Rrahmani në 26 vjetorin e përjetësimit

Florina Rrahmani, bashkëshortja e heroit Agron Rrahmani, ka lëshuar një njoftim për të ftuar të gjithë ata që dëshirojnë të marrin pjesë në homazhet për nder të 26 vjetorit të rënies së Heroit të Kombit, Agron Rrahmani. Në këtë njoftim, Rrahmani shpreh nderimin për të gjithë heronjtë dhe dëshmorët e kombit, duke e bërë thirrjen për të bashkëndarë momentin e rëndësishëm të përkujtimit dhe respektit ndaj heroit, që luftoi për lirinë e Kosovës. Ftoheni që të merrni pjesë në homazhe me rastin e 26 vjetorit të rënies së Heroit të Kosovës – Agron Rrahmani. Më 12 maj 2024 (e diel) ora 12:00 në Varrezat e Dëshmorëve në lagjen Velania – Prishtinë

Lavdi gjithë heronjve dhe dëshmorëve të kombit!

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …