vipa
rkl vala loja shperblyese
driloni com
muqa 900
melodia 10 vjet shtet
Fillimi / Lajmet / SBASHK-u dhe OJQ bëjnë thirrje të mos keqpërdoret arsimi në fushatën parazgjedhore
SBASHK

SBASHK-u dhe OJQ bëjnë thirrje të mos keqpërdoret arsimi në fushatën parazgjedhore

Në prag të nisjes së fushatës parazgjedhore, Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka bërë thirrje që të mos shfrytëzohet arsimi për përfitim të votave. Ju bëjmë thirrje të gjitha partive që të mos e shfrytëzojnë sektorin e arsimit për vota dhe të mos japin premtime që nuk i realizojnë. Gjithashtu ju bëhet thirrje edhe mësimdhënësve që të mos dalin në fushata, por ta japin votën e tyre për cilindo subjekt që ata duan ta votojnë. Edhe Koalicioni i Organizatave Joqeveritare për Mbrojtjen e Fëmijëve ka bërë thirrje që të mos pengohet procesi edukative arsimor gjatë fushatës parazgjedhore. Kjo organizatë joqeveritare ka kërkuar nga mësimdhënësit që të mos marrin pjesë nëpër fushata por të kryejnë detyrat e tyre edukativo-arsimore ndërsa nga partitë politike ka kërkuar që të mos i përdorin nxënësit për fushata të tyre zgjedhore.

Kontrolloni gjithashtu

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shkruar në një postim të tij se ...