Brickos

2 të shëruar dhe 4 raste te reja me COVID-19 sot në Deçan

Nga Instituti i Shëndetësisë Publike të Kosovës u njoftua se sot, janë shëruar dy qytetare të Deçanit, dhe katër të tjerë kanë rezultuar pozitive me #COVID19. Një rast nga Isniqi, një nga Lumbardhi, një nga Pobërgja dhe një nga Prilepi. Deri më sot në komunën e Deçanit janë të identifikuara 78 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 43 të shëruar plotësisht dhe 35 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaske

#PastroDuart

#MbajDistance

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …