23-vjetorin e Radios Kosova e lirë kanë uruar e përgëzuar stafin qindra dëgjues e bashkëpunëtorë jo vetëm nga Kosova

Në shënim të 23-vjetorit të Radios Kosova e lirë kanë  qëndruar, uruar e përgëzuar stafin e radios qindra dëgjues e bashkëpunëtorë jo vetëm nga Kosova, por edhe nga Shqipëria, trojet shqiptare dhe nga mërgata.  Në pamundësi për t’ iu kthyer përgjigjen secilit veç e veç, Drejtoria e Radios-Kosova e Lirë dhe stafi i Radios i  falënderon të  gjithë nga zemra, për urimet dhe  mbështetjen e përkushtimin e  tyre për zërin e lirisë së Kosovës, Radios Kosova e Lirë.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …