Anthony Blinken: Sali Berishës dhe familjes së tij i ndalohet hyrja në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Mediet në Shqipëri kanë publikuar akuzat që rëndojnë mbi ish kryeministrin dhe ish liderin e PD-së, Sali Berisha

Mediet në Tiranë kanë publikuar akuzat që rëndojnë mbi ish kryeministrin e Shqipërisë dhe ish liderin e Partisë Demokratike, Sali Berisha. Mediet atje kanë publikuar njoftimin e Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar për akuzat që rëndojnë mbi ish-Kryeministrin Sali Berisha (me masë sigurie detyrim paraqitje), dhëndrin e tij, Jamarbër Malltezi (me masë sigurie arrest në burg) dhe Fatmir Bektashin (me masë sigurie detyrim paraqitje) në lidhje me privatizmin e ish-klubit sportiv Partizani në Tiranë. SPAK njofton se në vijim të hetimit është krijuar dyshimi i arsyeshëm, i mbështetur në prova se nga ana e Sali Berishës, në cilësinë e tij si Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, jane kryer veprime konkrete dhe aktive në miratim ligjesh apo aktesh nënligjore, me qëllim përshtatjen e tyre sipas nevojave që paraqiteshin për pesë familjet e njohura pronare, ku fitues i drejtëpërdrejtë ndër të tjerë, rezultonte të ishte bashkëshorti i vajzës së tij, Jamarbër Malltezi.

Kontrolloni gjithashtu

Plakja e popullsisë në Kosovë, tregon se mosha mesatare është rritur për pesë vite, krahasuar me 2011

Të dhënat preliminare të Regjistrimit të Popullsisë të vitit 2024, të publikuara nga Agjencia e …