Kryetari Latifi bashkëbisedoi me nxënësit e klasave të pesta të ShFMU “Isa Boletini”

Të mërkurën Kryetari i Komunës së Rahovecit, z. Smajl Latifi i shoqëuar nga bashkëpunëtorët priti në sallën e Kuvendit Komunal të Rahovecit nxënësit e klasave të pesta të ShFMU “Isa Boletini” në Rahovec, të cilët ishin të shoqëruar nga drejtori, z. Sakip Kryeziu dhe mësimdhënëset e kësaj shkolle, të cilët morën lëvdata për angazhimin në procesin e mësim-dhënies.

Qëllimi i këtij takimi ishte që kryetari Latifi me nxënësit e kësaj shkolle të bashkëbisedoi për rolin e Kuvendit Komunal dhe të kryetarit të Komunës.

 

Kontrolloni gjithashtu

Nënshkruhet Memorandum i Mirëkuptimit në mes të Komunës së Vitisë dhe organizatës “CNVP”

Sot, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur në takim Xhevat Lushin – …