Rikthehen shërbimet postare në Krushë të Madhe

Kryetari i komunës së Rahovecit, z. Smajl Latifi, bashkë me zyrtarë përgjegjës nga Posta e Kosovës – rajoni i Prizrenit, nënshkruan memorandum bashkëpunimi për shfrytëzimin e hapësirës komunale në Krushë të Madhe.

Qëllimi i këtij bashkëpunimi është në interes të ofrimit të shërbimeve postare për qytetarët e kësaj zone.

Kontrolloni gjithashtu

Nënshkruhet Memorandum i Mirëkuptimit në mes të Komunës së Vitisë dhe organizatës “CNVP”

Sot, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur në takim Xhevat Lushin – …