MIT KS
Fillimi / Lajmet / A. Kurti: Implementimi i masave të reciprocitetit do të jetë gradual dhe përgjigje në sjelljet e autoriteteve të Serbisë
Albin Kurti ka zënë të dridhet nga Kushtetuesja, fyen, përçmon dhe ironizon kryetarin e Kosovës, Hashim Thaçi

A. Kurti: Implementimi i masave të reciprocitetit do të jetë gradual dhe përgjigje në sjelljet e autoriteteve të Serbisë

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka reaguar pasi sot hyri në fuqi vendimi i Qeverisë në detyrë të Kosovës për zëvendësimin e tarifës 100% ndaj importit të mallrave të Serbisë me zbatimin gradual të reciprocitetit. Reciprociteti, si parim e veprim, zgjeron mundësitë e respektimit të ndërsjellë shtetëror e të të drejtave”. Kurti, ka deklaruar se implementimi i masave të reciprocitetit nga autoritetet e Republikës së Kosovës do të jenë graduale dhe si përgjigje proporcionale me sjelljen e autoriteteve të Serbisë.

Kontrolloni gjithashtu

Sipas Bankës Botërore Tirana është kryeqyteti me ndotjen më të ulët të ajrit në rajon krahasuar me kryeqendrat tjera

Sipas Bankës Botërore Tirana është kryeqyteti me ndotjen më të ulët të ajrit në rajon krahasuar me kryeqendrat tjera

Tirana rezulton të jetë qyteti me ndotjen më të ulët të ajrit në rajon, krahasuar ...