MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Ahmeti: Fëmijët nga Shqipëria të strehur në Prishtinë do të kenë mundësinë e vazhdimit të mësimit në kryeqytet
Ahmeti: Fëmijët nga Shqipëria që janë të strehur në Prishtinë do të kenë mundësinë e vijimit të shkollimit në kryeqytet

Ahmeti: Fëmijët nga Shqipëria të strehur në Prishtinë do të kenë mundësinë e vazhdimit të mësimit në kryeqytet

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka marrë vendim që fëmijët nga Shqipëria e që janë të strehur në Prishtinë, të kenë mundësinë e vijimit të shkollimit në kryeqytet. Për këtë çështje komuna e Prishtinës shumë shpejt do të dalë me plan konkret. “Shkollat e Prishtinës janë të hapura për të gjithë fëmijët të larguar nga Shqipëria për shkak të tërmetit, e të strehuar në Prishtinë. Së shpejti, Drejtoria e Arsimit do ti tregoj detajet e lajmërimit, sistemimit dhe indkuadrimit të fëmijëve që mos të humbin orë të mësimit” shkruan Ahmeti.

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja Vetëvendosje e propozon kryetarin e saj Albin Kurti, si mandatar për formimin e Qeverisë së Kosovës

Lëvizja Vetëvendosje e propozon kryetarin e saj Albin Kurti, si mandatar për formimin e Qeverisë së Kosovës

Lëvizja Vetëvendosje ka propozuar kryetarin e saj, Albin Kurti, si mandatar për formimin e Qeverisë ...