Fillimi / Institucionet / AKK organizon Panairin “Shtëpia e Komunave”

AKK organizon Panairin “Shtëpia e Komunave”

Me rastin e përvjetorit të 15-të, të themelimit të Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK), në Sheshin “Zahir Pajaziti” është organizuar Panairi “Shtëpia e Komunave”, ku janë ekspozuar nga komunat e Republikës së Kosovës, strategji, plane zhvillimore, broshura të ndryshme etj. Me këtë rast, ky panair është vizituar edhe nga vet kryetari i Asociacionit të Komunave të Kosovës, z. Naim Ismajli.

Në këtë panair është prezantuar edhe Komuna e Shtimes me Strategjinë e Zhvillimit të Arsimit Parauniversitar, Strategjinë e Zhvillimor Ekonomik, Strategjinë e Zhvillimit të Turizmit Rural etj, si dhe prodhimet e veta.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...