Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kurti kërkon nga shqiptarët e Maqedonisë e Veriut dhe që kanë dyshtetësi të vijnë për votime në Kosovë më 6 tetor
Albin Kurti thotë se parakushti për përparim shoqëror është aktivizimi i grave të shkolluara

Kurti kërkon nga shqiptarët e Maqedonisë e Veriut dhe që kanë dyshtetësi të vijnë për votime në Kosovë më 6 tetor

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka kërkuar nga shqiptarët që jetojnë në Maqedoninë e Veriut dhe që kanë dyshtetësi të vijnë për votime në Kosovë më 6 tetor. Kurti ka thënë se Kuvendi nuk është vetëm i Kosovës, por i të gjithë shqiptarëve. “Shumë shqiptarë të Maqedonisë së Veriut e kanë dyshtetësinë. Por, le të mos i kenë dy mendje. Më 6 tetor u bëj thirrje të vijnë në Kosovë e të votojnë. Shfrytëzojeni shansin, përdoreni mundësinë, ushtroni të drejtën. Lista jonë e zgjedhjeve si kurrë më parë reflekton gjuhën që ne flasim, vullnetin që ne përfaqësojmë, interesin e përgjithshëm që ne mbrojmë. Shqipja nuk flitet vetëm në Kosovë, prandaj parlamenti nuk është vetëm i Kosovës. Duke qenë kështu, Vlera Gjakova është sa e Shkupit po aq sa është e Prishtinës dhe e Gjakovës”, ka thënë Kurti gjatë fjalimit të mbajtur dje në Kinotekën në “Karposh”, përballë ish-gjimnazit “Zef Lush Marku” në Shkup.

Kontrolloni gjithashtu

Hoti e viziton kompleksin “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kullat e familjës Jashari të cilat janë në gjendje të mjerueshme

Hoti e viziton kompleksin “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kullat e familjës Jashari të cilat janë në gjendje të mjerueshme

Kabineti i zgjedhur qeveritar, në ditën e parë të punës, vizitoi kompleksin “Adem Jashari” në ...