Fillimi / Lajmet / Albin Kurti thotë se punën e parë që do ta bëjë në qeveri do të jetë zvogëlimi i qeverisë dhe zgjerimi i shtetit
600 milionë euro për mandatin tonë të parë katërvjeçar premton, Albin Kurti

Albin Kurti thotë se punën e parë që do ta bëjë në qeveri do të jetë zvogëlimi i qeverisë dhe zgjerimi i shtetit

Albin Kurti ka deklaruar se gjëja e parë që do të bëjë në qeveri do të jetë zvogëlimi i qeverisë dhe zgjerimi i shtetit. Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka deklaruar se gjëja e parë që do të bëjë në qeveri do të jetë zvogëlimi i qeverisë dhe zgjerimi i shtetit duke shtuar se ai nuk ka nevojë për 3 zëvendësa dhe 35 këshilltarë. Kurti këto komente i bëri gjatë tri takimeve me qytetarë në Besianë, ku tha se mbështetjen për prodhimin vendor, shpërndarje, por edhe në konsum, qeveria e Lëvizjes do ta garantojë përmes ligjit për mbrojtjen e prodhimit vendor. “Shteti si konsumator do të jetë konsumues i prodhimeve vendor më së pari”. Në tubime morën pjesë edhe kandidatët për deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje.

Kontrolloni gjithashtu

Hoti e viziton kompleksin “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kullat e familjës Jashari të cilat janë në gjendje të mjerueshme

Hoti e viziton kompleksin “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kullat e familjës Jashari të cilat janë në gjendje të mjerueshme

Kabineti i zgjedhur qeveritar, në ditën e parë të punës, vizitoi kompleksin “Adem Jashari” në ...