Ali Ahmeti

Ali Ahmeti: Temat që prekin opinionin kërkojnë qasje më të kujdesshme

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka diskutuar mbrëmë mbi të gjitha mundësitë dhe opsionet e qeverisjes së ardhshme, se si do të vendosë BDI të shkojë në Qeveri. Sipas  temat që prekin opinionin kërkojnë qasje më të kujdesshme. Ai shtoi se nuk e di se sa e ka përshkruar LSDM-ja në platformat e tyre programore agjendën e partisë. Ai shtoi se gjërat që janë bërë deri më tani duhet përshëndetur dhe ai asnjëherë nuk pendohet për këto 15 vite punën që ka bërë BDI dhe partitë politike shqiptare. Lidhur me retorikën e Gruevskit ai përgjigjet se thënia e Gruevskit është shfrytëzuar për politikë. Për fat të keq, a të mirë, shtoi ai, këtë nuk mund të definojë tani. Ai në këtë intervistë bën thirrje që partitë maqedonase të vënë në rend të parë interesat shtetërore, duke mos bërë thirrje nacionaliste.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …