kek
MIT
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Ambasadorja turke në Kosovë viziton Deçanin

Ambasadorja turke në Kosovë viziton Deçanin

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, më bashkëpunëtorë  ka pritur në takim Ambasadoren turke në Kosovë Kivilcim Kiliç dhe Drejtorn e Institutit  Yunus  Emre –Dr.Mehmet Ulher. Gjatë këtij takimi kanë diskutuar për mundësitë e zhvillimit të turizmit, bujqësisë, ruajtjen dhe investimet nga ana turke dhe mundësit e binjakëzimit me ndonjë komunë në Turqi. Në këtë takim, kryetari Ramosaj ka njoftuar ambasadoren Kiliç për të arriturat e Komunës së Deçanit, në veçanti për ofrimin e kushteve dhe klimës që ka kjo Komunë  duke u fokusuar kryesisht në investimet në zhvillim të turizmit dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore, për resurset që posedon komuna e Deçanit, mundësit që ofron kjo komunë duke theksuar se është vend jashtëzakonisht i favorshëm për zhvillim të bujqësisë dhe turizmit dhe trashëgimisë kulturore. Ramosaj ka kërkuar nga ambasadorja turke në Kosovë, që të njoftojë bizneset turke për mundësit që ofron Komuna e Deçanit dhe të vijnë për të investuar, ndërsa ka falënderuar Ambasadoren Kiliç për përkrahjen që i ka dhënë Ambasada turke  organizatës ,,Nderi’’ duke ju mundësuar grave të kësaj organizatë që të kryej trajnime të ndryshme qoftë në Kosovë po ashtu edhe në Turqi.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...