Ana Bërnabiq

Ana Bërnabiq: Njohja e Kosovës brenda kufijve të saj aktual është një linjë e kuqe që Serbia nuk do të kalojë

Njohja e Kosovës brenda kufijve të saj aktual është një linjë e kuqe që Serbia nuk do të kalojë, tha kryeministrja Ana Bërnabiq se ajo nuk sheh aktualisht ndonjë zgjidhje për problemin e Kosovës. Por Kosova nuk është këtu për t’u blerë ose shitur, shtoi ajo, duke komentuar fjalët se Serbisë duhet t’i ofrohet më shumë sesa anëtarësimi në Bashkimin Evropian për njohje. Sidoqoftë, ajo theksoi se në këtë moment ne jemi larg nga çdo zgjidhje, dhe se ajo nuk sheh asnjë arsye për optimizëm kur bëhet fjalë për vazhdimin e dialogut Kosovë-Serbi.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e konsideron një degë të veten politike

Kryetari  i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e …