Kryeministri Haradinaj po qëndron në Berlin në vizitë njëditore ku do të takohet me kancelaren gjermane, Angela Merkel

Angela Merkel për 16 vjet kancelare e Gjermanisë, ishte pranë Kosovës, thotë Ramush Haradinaj

Angela Merkal i ka dhënë  fund mandatit të saj, në postin e Kancelares së  Gjermanisë. Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë  me këtë rast se ka qenë i nderuar që ka pasur rastin të punojë me Merkelin. Ai ka thënë se Merkeli ka qenë gjithmonë pranë Kosovës, duke kontribuar në promovimin e demokracisë dhe forcimin e subjektivitetit ndërkombëtar të vendit tonë. “Një mike e madhe e Kosovës po mbaron mandatin e saj. Angela Merkel për gjashtëmbëdhjetë vjet kancelare e Gjermanisë, ishte pranë Kosovës, me përkushtim të lartë për ruajtjen e paqes, promovimin e demokracisë dhe forcimin e subjektivitetit ndërkombëtar të Kosovës.  Thellësisht mirënjohës Kancelare Merkel. Ishte nder të punoja me ju”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …