Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Anulohen të gjitha aktivitetet e planifikuara me rastin e përvjetorit të 21-të të masakrës së Krushës së Madhe
Anulohen të gjitha aktivitetet e planifikuara me rastin e përvjetorit të 21-të të masakrës së Krushës së Madhe të bërë nga forcat serbe me 26 Mars

Anulohen të gjitha aktivitetet e planifikuara me rastin e përvjetorit të 21-të të masakrës së Krushës së Madhe

Anulohen të gjitha aktivitetet të cilat kanë qenë të parapara të mbahen me rastin e përvjetorit të 21-të të masakrës së Krushës së Madhe të bërë nga forcat serbe me 26 Mars 1999 Të dashur qytetarë të Krushës së Madhe, familjarë të dëshmorëve, martirëve, të të zhdukurve, çlirimtarë, invalidë, veteran, të plagosur dhe gjithë ju të mbijetuar nga masakra e Krushës, siç jeni në dijeni, për shkak të pandemisë botërore Covid -19, edhe në Krushë, konform urdhëresave të Qeverisë qëndrore dhe asaj lokale ndalohen gjithë aktivitetet/tubimet në masë. Lajmin e ka bërë të ditur Selami Hoti Kryetar i Këshillit të Fshatit Krushë e Madhe.

Kontrolloni gjithashtu

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Me nderime fetare, në praninë e një numri të madh të personaliteteve nga jeta fetare ...