leoni

Arban Abrashi: Në Kuvendin e Kosovës janë dy ekstreme ku qytetari i Prishtinës po përdoret për të fituar poenë politike

Arban Abrashi: Në Kuvendin e Kosovës janë dy ekstreme ku qytetari i Prishtinës po përdoret për të fituar poena politikë

Kandidati i LDK-së për kryetar të Prishtinës, Arban Abrashi, është zotuar se gjatë mandatit të tij të mundshëm do të merret me problemet e qytetarëve dhe nuk do të merret me politika rajonale dhe as të Qeverisë. Gjatë prezantimit të tij sot në një konferencë për media të LDK-së, Abrashi ka thënë se nominimi i tij për të parin e Prishtinës nënkupton edhe fitoren e tij në zgjedhjet komunale të 22 tetorit.

“Gjatë mandatit tim do të merrem me problemet e qytetarëve siç është ngrohja, ndriçimi, etj., dhe jo me politika rajonale e as të Qeverisë, por do të fokusohem për të mirën e qytetarëve. Në Kuvendin e Kosovës janë dy ekstreme ku qytetari i Prishtinës po përdoret për të fituar poenë politike”, ka thënë Abrashi.

Kontrolloni gjithashtu

Brenda mureve të Kishës Katolike në Francë është abuzuar seksualisht me 216 mijë të mitur që nga viti 1950

Qeveria e Spanjës miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual të Kishës Katolike

Qeveria spanjolle miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual në Kishën Katolike. …