KEK
Fillimi / Njoftime / Arrihet memorandum bashkëpunimit në mes të KRU ”Prishtina” dhe Kolegjit BIZNESI në Prishtinë
Arrihet memorandum bashkëpunimit në mes të KRU ”Prishtina” dhe Kolegjit BIZNESI në Prishtinë

Arrihet memorandum bashkëpunimit në mes të KRU ”Prishtina” dhe Kolegjit BIZNESI në Prishtinë

Në ditët e sotme, gjithnjë po shtohen nevojat e drejtimeve të emergjencës në fusha të ndryshme jetësore, për tejkalimin e sfidave që shpesh po shfaqen në mesin tonë. Memorandumi i bashkëpunimit në mes të KRU”Prishtina” sh.a. dhe Kolegjit BIZNESI në Prishtinë është nënshkruar gjatë ditës së sotme, me qëllim përcaktimin e fushave të bashkëpunimit, me ç’rast Kolegji Biznesi do e mbështesë në vazhdimësi KRU”Prishtina” sh.a. në aspektin e trajnimeve në fushën më të rëndësishme si domosdoshmëri aktuale në Menaxhimin e emergjencave dhe fushave të tjera si dhe ngritjen e kapaciteteve profesionale të personelit. Derisa KRU ”Prishtina” do e mbështësë Kolegjin Biznesi në pranimin e studentëve për realizimin e praktikës dhe dhënien e këshillave për nevojat e ekonomisë së tregut si palë e interesit nga jashtë.

Kontrolloni gjithashtu

Në moshën 88 vjeçare, ka vdekur poeti më i shquar malazez i shekullit 20, Jevrem Brkoviq

Në moshën 88 vjeçare, ka vdekur poeti më i shquar malazez i shekullit 20, Jevrem Brkoviq

Shkrimtari i famshëm dhe një nga poetët më të shquar malazezë të shekullit 20, Jevrem ...