Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / As pas 1 korrikut kur pritet të hapen kufijtë e jashtëm të BE-së, qytetarët e Kosovës nuk do të mund të lëvizin
As pas 1 korrikut kur pritet të hapen kufijtë e jashtëm të BE-së, qytetarët e Kosovës nuk do të mund të lëvizin

As pas 1 korrikut kur pritet të hapen kufijtë e jashtëm të BE-së, qytetarët e Kosovës nuk do të mund të lëvizin

Kufijtë e BE-së do të mbesin edhe për një kohë të mbyllur për qytetarët e Kosovës për udhëtime që nuk janë të domosdoshme. Edhe pse pritej që pas 1 korrikut të hapen kufijtë e jashtëm të BE-së për të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor, pra edhe për Kosovën, kjo nuk do të ndodhë për shkak të keqësimit dramatik të situatës epidemiologjike dhe rritjes jashtëzakonisht të madhe të numrit të rasteve. Kosova ka situatën momentalisht më të vështirë në Evropë. Ka numër të madh të rasteve të reja të infektimeve dhe atë në numër shumë të vogël të testimeve. Vetëm në Maqedoni dhe në Suedi numri i të infektuarve për kokë banori në 14 ditët e fundit ka qenë më i madh.

Kontrolloni gjithashtu

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi bashkatdhetarët nga po vazhdojnë të mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të intervistimit të kryetarit Thaçi në Hagë, bashkatdhetarët po vazhdojnë ta mbështesin atë

Edhe në ditën e katërt të vazhdimit të intervistimit të kryetarit të Republikës së Kosovës, ...